Meny
Sök
Translate

 Vad händer i hyran?

 

Hur går en bokning till?

Nytt för i år är att alla bokningar tas emot elektroniskt. Sitt gärna hemma i lugn och ro, var noga med att lägga in rätt vikt och skostorlek etc på rätt person– det underlättar för oss alla. Har ni glömt att förboka går det utmärkt att göra det via mobilen, det är bara att ansluta till vårt Wifi och sen gå in på hemsidan. Känns det krångligt? Kom upp till vårt gästcenter/shop och vi hjälper dig med att boka på en av våra datorskärmar där. Årets stora nyhet är att vi har ett nytt system när det gäller skipass, nu köper ni ett kort som sedan är laddningsbart och dessutom fungerar det på våra systeranläggningar. Kortet kan enkelt laddas via mobilen så det är bara att spänna på er pjäxorna och ge er raka vägen ut i backen.

Vad händer sedan?

När er bokning har blivit registrerad skickas det ett sms till det nummer ni angett som en bekräftelse på er bokning. I samband med detta kommer vi att ställa in er utrustning utefter era önskemål och sedan ställer vi ut den i ett bås. När utrustningen är färdig skickas ytterligare ett sms till er där ni finner information om vart ni hittar er utrustning. Ni är då välkomna in i utlämningen nere i skiduthyrningen där ni kan hämta er utrustning, byta om och sen ge er ut i backen. Det är även här ni hämtar era skipass om ni förbokat dem.

Tack för idag, slut för idag!?

När ni åkt så mycket ni orkar och vill så kommer ni in i inlämningen där ni returnerar all hyrd utrustning, här återlämnas allt på olika stationer, stavar för sig, hjälmar i sina vagnar osv. Det enda ni behåller är skipasset, eftersom det är något som ni har köpt och därmed äger. Självklart finns det personal som ni kan ställa era frågor till, dels på alla stationer längs ”kedjan” men även som rör sig på området.

Glider era skidor dåligt?

Kom in till vår verkstadskassa och vi tar en titt på vad som behöver göras med dem och sedan fixar vi det.

Byte av växapaket?

Har ni köpt ett växapaket i shopen någon gång under de två senaste åren är det till oss i hyran ni kommer för att byta upp er. Ta med kvitto, skidor, pjäxor och barnet som växt ur utrustningen då allt detta behövs för att underlätta bytet. Alla framtida byten kommer att ske här och de går till på samma sätt.

 

Väder
Pister
0/11
Liftar
0/7
Webbkamera
Snödjup
0cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
1260m
Längdspår
0/0,4km