BranäsKungsberget

Vi har stängt för säsongen!

Vi tackar för en lång härlig säsong som inleddes den 30 december och avslutas den 1 mars, efter 53 öppetdagar. Vi har fått dela många härliga vinterminnen tillsammans med er gäster och önskar er välkomna tillbaka till säsongen 2015-2016 (Bilden är från vår öppningsmorgon den 30 december).

Ps. Om du inte fått nog av skidåkning än, så har både Branäs och Kungsberget öppet till den 12 april!

Välkomna hit till snö och skidåkning!

Vi uppdaterar dagligen informationen här och på Facebook. Det är många som ringer - vi försöker svara på alla samtal vi hinner men den info som står här och på Facebook gäller så det behöver du inte ringa och fråga! Läs mer om öppna liftar och nedfarter.

Vi rekommenderar dig starkt att redan nu webboka dina skidor, och passa då på att köpa liftkort så får ni dem när ni hämtar ut utrustningen. 
Skall ni endast ha liftkort går det snabbare att köpa på plats i vår self-servicedisk. Kort väg till långa åk! 68 km från Helsingborg och 110 km från Köpenhamn! Vallåsen ligger på Hallandsåsens norra sida, inte långt från åsens högsta punkt. Så snart vi har kyla tillverkar vi kanonsnö. De senaste fem säsongerna har anläggningen i snitt varit öppen 70 dagar.
Vi brukar öppna i december och säsongen varar normalt in i mars månad.