Branäsgruppens julgåva

Varje år skänker vi en summa pengar till välgörenhet i form av en julgåva. Årets julgåva på 20  000 har fördelats på tre organisationer som vår personal har valt ut – Barncancerfonden, Viskogen och RBU, Rörelsehindrade barn och ungdomar. 

Vi vill att alla ska kunna njuta av härlig skidåkning, men faktum är att alla inte har samma möjligheter här i livet. Trots att skidor och snö är en stor del av vår vardag, så är vi först med att erkänna att det finns viktigare saker och grundläggande problem runt om i världen som vi tillsammans behöver ta tag i. Därför försöker vi dra vårt strå till stacken genom att stötta organisationer som bidrar till en friskare planet och till att människors rättigheter och möjligheter förbättras – för att ge alla chansen till ett bättre liv. Organisationer som hjälper barn har alltid legat oss varmt om hjärtat, då barnen är en stor anledning till att vi brinner så mycket för det vi gör. Att se glada barn är en fröjd för ögat och därför känns årets julgåva extra relevant.  

Julgåvan har blivit en viktig fråga som engagerar alla anställda inom koncernen. Vilka organisationer pengarna ska gå till och hur de ska fördelas bestäms därför av Branäsgruppens personal. I år riktar vi alltså ett extra stort tack till Barncancerfonden, Viskogen och RBU för att ni gör världen lite bättre. Vill du också stötta deras verksamheterBesök organisationernas hemsidor och läs mer om hur du kan hjälpa till.