Skidskola i Vallåsen

  • Snabba vägen till att bli en bättre skidåkare
  • Populärt bland barnfamiljer
  • Roligt och lekfullt

Boka skidskola

Skidskolan bokas direkt via webben. I mån av plats kan du även boka skidskola i Sportshopen, men vi kan inte garantera att det finns plats så nära inpå.
Alla våra lektioner ligger inte uppe på webben från start, så om du inte hittar den lektion du söker kontakta oss via  al.skidskolan@vallasen.se

Avbokning

Skicka ett mail till avbokning@vallasen.se senast kl 15:00 dagen innan. Pengarna sätts in på samma kort som du betalade med inom ett par bankdagar. Avbokningsavgift: 50 kr/elev (grupp) och 100 kr/elev (privatlektion).


Våra olika typer av skidskolor

Gruppskidskola

Vi har roligt tillsammans och träffar nya vänner, samtidigt som vi under 90 minuter tränar på att utveckla vår skidåkning och teknik. För barn brukar det vara extra roligt att gå i grupp. Utvecklingen skapar glädje för barnen och som i sin tur bidrar till ytterligare utveckling. Minst antal deltagare är två personer. 90 minutersgrupp lördag och söndag.

Boka gruppskidskola

Privatlektion

Under 60 minuter lägger en av våra duktiga instruktörer allt fokus på dig. Tillsammans lägger vi upp lektionen utifrån din nivå och färdigheter. Alla är välkomna och vårt mål är att din skidåkning ska bli ännu roligare!

Boka privatlektioner

Snowboardlektion

Snowboardlektioner erbjuds endast på lördagar och söndagar.

Boka snowboardlektion